KESIAN...!!! Kantoi Seronok Berwebcam Sampai Tak Sedar Ditonton Ibu


Zaman sekarang, komputer sudah canggih di mana mempunyai kamera. Dari pada kamera ini muncul pula webcam di mana kita boleh berhubung dengan orang lain dengan menggunakan internet dan dapat melihat mereka pada komputer hasil daripada rakaman kamera pada komputer mereka dan begitulah yang sebaliknya. Ia sama seperti panggilan 3G yang dilakukan di telefon bimbit.

Dari teknologi ini pelbagai kegunaan yang boleh kita adaptasikan antaranya menghubingi kaum keluarga yang berada jauh dari kita, melakukan pendidikan jarak jauh, temuduga jarak jauh dan sebagainya. Namun apa yang berlaku, ada juga remaja yang menggunakannya untuk melempiaskan nafsu. Salah seorang daripada mereka adalah gadis di bawah ini. Namun kegiatan tidak senonoh ini telah dibongkar oleh ibunya yang telah dirakam oleh webcamnya sendiri.


Itulah dia, akhirnya terkantoi jua dengan ibunya aktiviti yang tidak bermoral dilakukan oleh gadis ini. Kegiatannya menggunakan webcam bagi melempiaskan nafsu dengan pasangan mungkin berakhir di sini. Gambar ini telah dikongsi oleh teman gadis ini yang sedang berhubung dengan pada waktu itu. Malu besar menimpa gadis ini.

0 Response to "KESIAN...!!! Kantoi Seronok Berwebcam Sampai Tak Sedar Ditonton Ibu"

Post a Comment